Manon kindercoach

Sandra van der Kaap

Kindercoaching is erop gericht samen met uw kind te onderzoeken waar hun drijfveren en interesses liggen en waar ze blij van worden. Met behulp van oefeningen, rollenspelen en gesprekken met kinderen kunnen eventuele problemen en vragen blootgelegd worden, zodat we samen met uw kind op een plezierige en toegankelijke wijze kunnen werken aan oplossingen en handvatten waar hij/zij baat bij heeft. Zodat uw kind weer lekker in zijn/haar vel komt te zitten. Denk bijvoorbeeld aan scheiding, faalangst, slapeloosheid, gevolgen van pestgedrag, beelddenken of traumaverwerking.

Daarnaast biedt Manon kindercoaching weerbaarheidstrainingen aan. Zodat uw kind beter kan laten zien wie hij/zij is, stevig in de schoenen staat, voor zichzelf op kan komen en keuzes kan maken.

Manon stoelt als Kindercoach op haar jarenlange ervaring met kinderen. Als onderwijsassistent in het speciaal onderwijs, als moeder, maar zeker ook als iemand die altijd interesse heeft getoond in kinderen. Al van jongs af aan zoekt ze naar wat kinderen bezighoudt.